Wanneer en hoe wilt u afspreken?

 

Keukenadvies waar en wanneer het u het beste uitkomt!

Wilt u uw keuken vervangen? Gaat u verbouwen of verhuizen en bent u van plan een nieuwe keuken te kopen?

Dan maken wij voor u een inspirerend keukenontwerp en offerte! Wij kunnen dan ook bij u thuis afspreken. Samen uw bestaande keuken bekijken, uw wensen bespreken en bij u aan de keukentafel al een voorstel maken met kostenindicatie. Wij brengen kleur- en materiaalsamples mee zodat u inspiratie kunt opdoen.

Keukenadvies Online. Beeldbellen!

Wilt u liever dat wij u adviseren vanuit onze showroom? Dan kunt u met ons een afspraak maken voor een ‘Keukenadvies Online’

Wij lopen ‘digitaal live door onze showroom en laten u zien wat er allemaal nieuw en mogelijk. U ontvangt van ons een compleet keukenadvies met ontwerp en kostenbegroting of wij geven u creatieve ideeën voor uw nieuwe keuken en antwoord op al uw vragen over de nieuwste innovaties op gebied van apparatuur en werkbladen. 

U bent verzekerd van een topadvies en een prachtige keukenpresentatie speciaal voor u gemaakt.

Maak nu een afspraak voor een bezoek bij u thuis aan uw keukentafel, of keukenadvies online.

Keukenadvies online in 5 stappen

De afspraak.
U maakt een afspraak met ons. U kunt ons bellen, een email sturen of gebruik de afsprakenagenda op onze website. Om u voor te bereiden op ons gesprek hebben wij voor u een aantal praktische tips.

Het eerste keukengesprek.
Samen met u voeren wij een kennismakingsgesprek bij u thuis of op online. Nadat wij ons hebben voorgesteld stellen wij u vragen over uw keukenwensen en beantwoorden wij al uw vragen.

Het schetsplan.
Wilt u vervolgens van ons een inspirerend keukenontwerp en offerte dan maken wij voor u na ons gesprek een samenvatting en een schetsplan van uw nieuwe keuken. U kunt dat schetsplan rustig thuis bekijken en indien u meer wilt weten en of vragen hebt dan beantwoorden wij die graag voor u in een vervolgafspraak.

Materialen service.
U ontvangt van ons bij u thuis een voor u samengestelde materialen-set met materialen en kleuren voor uw nieuwe keuken, zodat u deze in uw eigen omgeving kunt bekijken en beoordelen.

De presentatie van het plan.
Tijdens een presentatie-afspraak laten wij u een uitgebreide presentatie van uw nieuwe keuken zien met een gedetailleerde offerte.

Maak gebruik van ons keukenadvies

Maak nu een afspraak met een onze SieMatic experts!

Bereid uw afspraak voor keukenadvies voor! 

 

Om dit gesprek zo goed mogelijk voor te bereiden, volg onze tips!

 

WAT IS UW LIFESTYLE?

Al onze lifestyles PURE, URBAN en CLASSIC staan voor een individuele design- en interieurstijl.
Wat ze gemeen hebben, is kwaliteit van het hoogste niveau. En natuurlijk tijdloze elegantie.

Maar wat is uw lifestyle?  Beantwoord de vragen en u ontvangt een speciaal voor u persoonlijk samengesteld lifestyleadvies in één praktisch document.

 

BESTEL DE SIEMATIC ONTWERPCHECKLIST

Om aan alle wensen voor uw nieuwe keuken te kunnen voldoen, moet u zichzelf de juiste vragen stellen. Op basis van onze jarenlange ervaring hebben wij een checklist voor u

samengesteld. Zo weet u zeker dat u niets vergeet bij het samenstellen van uw nieuwe keuken.

 

BEKIJK DE SIEMATIC BROCHURES

In één klik en kosteloos. Alle SieMatic Lifestyle Brochures in uw mailbox. Met Tips en sfeerbeelden voor de inrichting van uw nieuwe keuken en informatie over de kwaliteit en de mogelijkheden van  SieMatic keukens.

BRENG EEN VIRTUEEL BEZOEK AAN HET SIEMATIC FORUM 2021. EXCLUSIEF VOOR U!

Normaal alleen geopend voor specialisten in het keukenvak, maar nu ook exclusief voor u! Wilt u de nieuwste keukentrends voor 2021 nu al zien? Bezoek dat nu de compleet vernieuwde, ’s werelds grootste SieMatic-showroom. Ontdek online de 1600 vierkante meter tellende fabriekshowroom van SieMatic in Duitsland. Hier maakt u 24/7, in uw eigen tempo, een virtuele tour en ontdekt u zelf de nieuwste trends en mooiste SieMatic keukenontwerpen voor 2021. Inspirerend en fraai met volop bijzondere details.