Elk individu is uniek, net zoals elke SieMatic keuken. Als icoon van Duitse keukens staat SieMatic hoog aangeschreven. Wij zijn dan ook trots dat wij al meer dan veertig jaar officieel dealer mogen zijn van dit prachtige merk. Sinds de oprichting in 1929 heeft SieMatic er een erezaak van gemaakt om tijdloos design en maatwerk hand in hand te laten gaan. In onze keukenstudio streven wij ernaar om deze kernwaarden volledig tot leven te brengen door de klant centraal te stellen.

Keukenadvies met meer dan 40 jaar ervaring

Ons doel? Een tevreden en gelukkige klant!

Wij luisteren naar uw wensen om een keuken op maat te tekenen. Kiest u voor een achterwand in hoogglanslak, wilt u de televisie ingebouwd hebben of heeft u behoefte aan extra kastruimte? Wij helpen u graag met het samenstellen van uw eigen SieMatic droomkeuken. Uw verwachtingen zijn onze leidraad. Daarom besteden wij veel tijd aan een eerste kennismaking en brengen wij graag een bezoek aan huis. Niet alleen om de juiste maten op te meten, maar ook om een beter zicht te krijgen op de ruimte en uw interieurstijl te ontdekken.  Zo kunnen onze keukenadviseurs een plan ontwerpen op basis van uw verwachtingen en budget.

Wie zijn wij?


Eef Smink, verkoopadviseur bij Qoqon in Amersfoort sinds 1987:
‘Bij Qoqon kan elke klant rekenen op vakkundig en passend, persoonlijk advies. Ik schets hiermee de kenmerken van de organisatie waar ik al jaren met veel plezier werk. Kenmerken die bij mijn expressieve persoonlijkheid passen en waar ik waarde aan hecht. Mensen geven mij energie, de interactie en de gesprekken stimuleren mijn creatieve geest. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in de situatie van de klant, luisteren naar de klantvraag, hoe specifiek ook, om die te vertalen naar maatwerk. Tot in elk detail. Mijn jarenlange ervaring en die van mijn collega’s resulteert in oplossingen in design, kookgenot, prettig en praktisch keukengebruik bij het bereiden van (gezond) eten en drinken.

Klantentevredenheid is altijd al mijn grootste drijfveer geweest. Ik luister naar de verwachtingen en ga dan samen met onze interieurarchictecten aan de slag om uw droomkeuken waar te maken. Het is mijn persoonlijk streefdoel om een praktische keuken te ontwerpen die de tand des tijds doorstaat. Tijdloze elegantie is niet voor niets de baseline van SieMatic.’

Meer dan veertig jaar ervaring in keukenadvies

Sinds 1978 beantwoorden wij als officieel dealer aan de hoge kwaliteitsstandaard van SieMatic. Sommige klanten hebben wij daardoor al meerdere malen mogen begeleiden. Wanneer de derde generatie van eenzelfde familie beroep doet op ons zien we dat als het mooiste bewijs van klantentevredenheid. Elke nieuwe keuken is voor ons een belangrijk moment, maar de grootste mijlpaal in onze geschiedenis is toch wel de bouw van een volledig vernieuwde studio die twee jaar geleden officieel haar deuren opende. Omdat onze exclusieve SieMatic keukenstudio volledig ontworpen is in de filosofie van SieMatic kan u zich hier volledig laten onderdompelen in de lifestyle van het merk. Het huidige team werkt al meer dan acht jaar samen en is daardoor een goed geoliede machine. Tegelijkertijd blijven zij de nieuwste trends op de voet volgen en hebben zij een direct contact met de SieMatic fabriek in Duitsland. Door regelmatig opleidingen te volgen aan de SieMatic Academy blijven onze medewerkers op de hoogte van de laatste innovaties en productontwikkelingen. Op die manier kunnen zij u nog beter advies geven.

Op ons kunt u bouwen

Qoqon is een derde generatie familiebedrijf opgericht in 1921. De ambitie van Qoqon heeft ertoe geleid dat wij een betrouwbare partner zijn geworden voor iedereen die bouwt. Wij bieden een compleet bouw- en houtassortiment, houtbewerking, drive-in afhaalcentra, uitgebreide showrooms, deskundig advies, begeleiding en hoogwaardige aftersales. Qoqon heeft zeven vestigingen rondom de Veluwe in Amersfoort (showroomvestiging), Barneveld, Deventer, Ermelo, Nijkerk, Nijmegen en Veenendaal. Vandaag is Qoqon dan ook het adres voor iedereen die bouwt, verbouwt of dit laat doen. Professionals en particulieren voelen zich bij ons prima thuis. Onder één dak bevindt zich alles waar het bij het bouwen van een woning of utiliteit op aankomt: bouwmaterialen, hout- en plaatmateriaal, wand- en vloertegels, natuursteen, keukens, badkamers en deuren. Daarnaast beschikken wij over een kozijnenfabriek en een zagerij voor plaatmateriaal waarin wij kozijnen, ramen, deuren en overig machinaal timmerwerk geheel volgens opgave fabriceren!
We besteden veel aandacht aan presentatie, zodat klanten zich een goed beeld kunnen vormen van de producten. De studio van SieMatic bij Qoqon in Amersfoort is daar het mooiste voorbeeld van. Bovendien beschikken onze keukenadviseurs niet alleen over de nodige technische knowhow, maar hebben zij als interieur-experts ook oog voor het totaalplaatje. Omdat keukens steeds meer deel uitmaken van de leefruimte kunnen zij u ook begeleiden bij de keuze van vloeren, deuren, sanitair, verlichting, decoratie en meubilair.

Waarom kiezen voor een SieMatic keuken van Qoqon?

Omdat wij al meer dan veertig jaar werken met SieMatic en expertise hebben in keukendesign, maatwerk en montage. Daarom is Qoqon voor uw SieMatic keuken de meest betrouwbare partner voor het realiseren van uw droomkeuken.

Wij verwelkomen u graag in onze studio in Amersfoort. Het team van Qoqon staat voor u klaar om u te begeleiden in elke fase van het uitkiezen van uw nieuwe keuken. Voor ons begint het ontwerp van uw droomkeuken met het luisteren naar uw wensen en verwachtingen.